In elke stad iets nieuws
te ontdekken

Steden om je vingers bij af te likken

Bourgondische steden als Maastricht, Antwerpen, Aken en Gent en het mondaine Düsseldorf hebben alles wat nodig is voor een succesvol zakelijk event. (ont)spannende binnensteden een ruim aanbod van uitstekende restaurants, hotels en cafés. Het Limburgse Heuvelland leent zich -net als de Ardennen en de Eifel- uitstekend voor sportieve events en rally’s. Klik maar eens op onze steden hiernaast, boordevol ideeën, bouwstenen en arrangementen. Wij stellen graag een programma op maat voor u samen.

Lees hoe wij die beleving creeëren

Elk evenement is uniek

Het zit ‘m in de details. Wat zit er achter een dag vol belevenissen met een feestelijke afsluiting, knallende kurken, lekkere muziek en een sfeervolle ambiance? Dat zijn de keuzes, dat is de aanpak. De toonzetting van de uitnodiging, de locatie, de catering, het entertainment. Het concept, de productie en alle denkbare onderdelen. Van registratie tot garderobe en van amuse tot bedankje. Alles onder controle en service with a smile.

Bekijk onze voorgaande events

Elke klant is
een referentie!

Ieder event is uniek. Het geheim zit in de keuzes en de aanpak. Klein of groot, nationaal of internationaal, maatwerk of bedrijfsuitje wij streven ernaar om iedere event tot in de puntjes te organiseren. Dit is hoe zij het beleefd hebben.

Bekijk ons portfolio

De reacties zijn zeer overweldigend! Iedereen kwam vanmorgen met een big-smile naar het werk. Wij zijn dan ook erg blij dat we het feest door jullie hebben laten verzorgen. Wat een oog voor detail en wat waren jullie allemaal enthousiast. Erg indrukwekkend allemaal, alles tot in de kleinste puntjes verzorgd, waarvoor ik jullie heel erg veel dank verschuldigd ben. Dit waren een paar dagen waarover nog lang nagepraat zal worden. Zelf had ik wel een voorstelling hoe alles zou kunnen gaan verlopen, maar achteraf heeft alles dit nog op geweldige wijze overtroffen!

Het was in één woord FANTASTISCH! Ik kan eigenlijk niet in woorden uitdrukken hoe het voelt. Ik ben echt nog aan het nagenieten. Iedereen heeft zo genoten en alles is helemaal op z’n plek gevallen. Het WHOW effect van het hotel, het heerlijke eten, de mooie activiteiten en dan tot slot ‘DE KNALLENDE FEESTAVOND’! Namens iedereen wil ik jullie bedanken voor een geweldig event.

The Olympic games were super and everybody liked it a lot. It was just the perfect event to allow team building in a relaxing and enjoyable atmosphere. Bjorn was really tremendous with all of us, and was boosting the team spirit, which was just great!

It was really fun getting to know the team during the project. They were all helpful in answering my questions and made me feel completely at ease.

Vielen Dank, auch an das "Schafteam" für das tolle Event. Die Teilnehmer waren restlos beindruckt und begeistert.
Bis zum nächsten Mal.