The amazing El Chapo Break-out

Deze Escape op locatie is een unieke teambuilding op elke willekeurige locatie en geschikt als programma of als meetingbreak. Probeer binnen de tijd alle raadsels en puzzels op te lossen en alle codes te breken. Stap voor stap worden er aanwijzingen gevonden, waarbij logisch en out-of-the-box nadenken en doorzettingsvermogen vereist zijn om het geheim te ontrafelen en om zo uit de handen te blijven van El Chapo.

Vraag offerte aan

Ontrafel het geheim, maar blijf uit de handen van El Chapo

Joaquín Guzmán Loera, beter bekend als El Chapo, is een Mexicaanse drugsbaron. Hij wist maar liefst drie keer te ontsnappen uit verschillende gevangenissen. Zijn bekendste uitspraak is niet voor niets:

“Siempre hay una salida. No te rindas”

(er is altijd een uitweg, geef niet op)

Het verhaal gaat dat deze kartelbaas ooit in de ruimte is geweest waar dit spannende spel zich afspeelt. Alles staat precies zoals de Mexicaanse schurk het heeft achtergelaten. Op het moment dat jullie de ruimte betreden heeft El Chapo jullie in zijn ban. Probeer er dan maar eens uit te komen!

Het spel begint met een video die je volledig meeneemt in het verhaal van El Chapo. Zodra de deelnemers de ruimte betreden begint de teller van 60 minuten te lopen. Ontsnappen is alleen mogelijk als er goed wordt samengewerkt. Los het raadsel op en blijft uit de gevaarlijke handen van El Chapo.

Inclusief:

  • Enthousiaste spelbegeleiding
  • Alle benodigde spelmaterialen;
  • Separaat zaaltje;

Uit te breiden of te combineren met:

  • Een lunch of diner op een bijzondere locatie; ;
  • Een combinatieprogramma of workshop;

Direct regelen

Direct regelen
reCAPTCHA
event regelen