Zoo Backstage

Dierlijk genieten: ontdek de Zoo van Antwerpen eens op een hele andere manier. Altijd al willen weten hoe het er achter de schermen van een dierentuin aan toegaat? Tijdens dit personeelsuitje krijgt u deze kans. Uw gezelschap wordt verwacht in de Zoo van Antwerpen voor een bijzondere rondleiding. In deze rondleiding staan de dieren natuurlijk centraal. Maar de Zoo is ook een groot bedrijf waar achter de schermen heel wat beweegt.

Vraag offerte aan

Durf jij de rondleiding aan?

Tijdens de backstage rondleiding krijgt u een duidelijk beeld van wat er zoal komt kijken bij het beheer van een dierenpark. De rondleiding start met een inleiding over het ontstaan van de ZOO zo’n 170 jaar geleden. Aansluitend wordt u meegenomen door onze professionele gids en ziet u plaatsen waar de gewone bezoeker niet toegelaten is

Bezoek onder andere de keuken waar à la carte gerechten klaargestoomd worden voor elke diersoort, de filterinstallaties van de aquariums, de werkplek van de dierenarts, de operatiekamer en de laboratoria en de kweeklokalen voor vogelspinnen en kakkerlakken. Een boeiende ontdekking voor wie geïnteresseerd is in het hoe en het waarom. Durf jij de rondleiding aan?

Tijdens de rondleiding backstage zijn er weinig dieren te zien en het gaat soms de technische kant op. Door de vele trappen en smalle doorgangen is de rondleiding niet geschikt voor mensen die slecht ter been zijn.

Inclusief:

  • Enthousiaste en professionele Zoo gids;
  • Entree Zoo Antwerpen;

Uit te breiden met:

  • Een borrel, lunch of diner op een gezellige locatie;
  • Een combinatieprogramma;

Direct regelen

Direct regelen
reCAPTCHA
event regelen