Bierproeverij met rondleiding door Antwerpen

Ontdek de mysterieuze en historische plekjes van Antwerpen gevolgd door een gezellige bierproeverij, waar een echte bierkenner u alles vertelt over de diverse Belgische bieren. Het is ook mogelijk om een wandeling te organiseren onder begeleiding van een echte bierkenner. Onderweg bezoekt u 3 gezellige kroegen voor een heerlijk Belgisch biertje!

Vraag offerte aan

Bezoek onderweg drie bierkroegen

België is een waar bierland! Al vanaf de middeleeuwen heerst er een rijke lokale biercultuur, waar de meeste Belgen erg trots op zijn. Door de eeuwen heen zijn er een schat aan biersoorten ontwikkeld, waar er nu nog steeds duizend soorten van worden geproduceerd!

Onze gids neemt u in dit bedrijfsuitje mee voor een interessante rondleiding door de historische stadskern van Antwerpen. In korte tijd ziet u de belangrijkste bezienswaardigheden van deze bijzondere stad en wordt u getrakteerd op de leukste en verbazingwekkende anekdotes.

Uw groepsactiviteit in Antwerpen wordt gevolgd door een bierproeverij op een authentieke locatie. Een echte bierkenner vertelt u alles over de bekende Belgische bieren. U proeft verschillende speciaalbieren om de verscheidenheid aan smaken te kunnen vergelijken.

Inclusief:

  • Rondleiding door een enthousiaste gids;
  • Bierproeverij in een authentiek café;

Uit te breiden met:

  • Een diner in een van de gezellige restaurants van Antwerpen;

Direct regelen

Direct regelen
reCAPTCHA
event regelen