Het zit ‘m in de details

Geen twee events zijn hetzelfde, want wij houden niet van copy-paste. Wij vertalen uw corporate DNA en de onderliggende boodschap in een pakkende beleving. Momenten en ervaringen die iets teweeg brengen. Idee, concept, programma, organisatie, registratie, vervoer, aankleding, locaties, hotel, artiesten.… wij zorgen ervoor! Van een middag tot een meerdaags event, van een locatie tot compleet destination management.

Een greep uit onze maatwerk events

Elke klant is
een referentie!

Ieder event is uniek. Het geheim zit in de keuzes en de aanpak. Klein of groot, nationaal of internationaal, maatwerk of bedrijfsuitje wij streven ernaar om iedere event tot in de puntjes te organiseren. Dit is hoe zij het beleefd hebben.

Neem contact met ons op!

De reacties zijn zeer overweldigend! Iedereen kwam vanmorgen met een big-smile naar het werk. Wij zijn dan ook erg blij dat we het feest door jullie hebben laten verzorgen. Wat een oog voor detail en wat waren jullie allemaal enthousiast. Erg indrukwekkend allemaal, alles tot in de kleinste puntjes verzorgd, waarvoor ik jullie heel erg veel dank verschuldigd ben. Dit waren een paar dagen waarover nog lang nagepraat zal worden. Zelf had ik wel een voorstelling hoe alles zou kunnen gaan verlopen, maar achteraf heeft alles dit nog op geweldige wijze overtroffen!

Het was in één woord FANTASTISCH! Ik kan eigenlijk niet in woorden uitdrukken hoe het voelt. Ik ben echt nog aan het nagenieten. Iedereen heeft zo genoten en alles is helemaal op z’n plek gevallen. Het WHOW effect van het hotel, het heerlijke eten, de mooie activiteiten en dan tot slot ‘DE KNALLENDE FEESTAVOND’! Namens iedereen wil ik jullie bedanken voor een geweldig event.

The Olympic games were super and everybody liked it a lot. It was just the perfect event to allow team building in a relaxing and enjoyable atmosphere. Bjorn was really tremendous with all of us, and was boosting the team spirit, which was just great!

It was really fun getting to know the team during the project. They were all helpful in answering my questions and made me feel completely at ease.

Eve CrawfordManager - Vodafone

Vielen Dank, auch an das "Schafteam" für das tolle Event. Die Teilnehmer waren restlos beindruckt und begeistert. Bis zum nächsten Mal.

In 1 woord gezegd: Geweldig! Het was een superleuke avond, iedereen had niets dan lof voor beide spelbegeleiders en het eten. Heel goed geregeld, leuk ingevuld en geweldig aan elkaar gepraat. Wij zijn met een heel fijn gevoel weer naar huis gegaan.

Medtronic

Das Programm hat allen Teilnehmern sehr gut gefallen. Insgesamt war der Tag eine Werbung für Maastricht und viele Teilnehmer wollen auch wieder nach Maastricht kommen. Vielen Dank für Ihre Arbeit und wir werden sie weiterempfehlen.

Rotary Club Deutschland

Namens het DSM team wil ik jullie hartelijk danken voor de professionele organisatie van ons evenement! Wij hebben veel positieve reacties ontvangen van onze gasten en men heeft genoten. Ondanks het slechte weer en de vele wijzigingen is het gelukt om alles probleemloos te laten verlopen. We hebben heel fijn met jullie samengewerkt en kunnen terugkijken op een zeer geslaagd evenement!

DSM

Eerst en vooral wou ik jullie bedanken voor de geweldige toffe teambuilding. Het was echt héél aangenaam en de gidsen waren méga enthousiast. De foto’s zullen ons nog veel fijne herinneringen brengen. De gekozen activiteiten voor onderweg vond iedereen keiplezant. Event Company is en blijft een top event agentschap!

Bayer SA-NV