Family Day PDM

By 10 april 2019september 24th, 2019Cases

Wie fulltime werkt ziet zijn collega’s vaak meer dan zijn eigen familie. Geen wonder dat heel wat bedrijven jaarlijks een Family Day organiseren, een dag die geheel in het teken van het gezin staat.

Het park rond de Villa van PDM vormde het sfeervolle, zonnige en schaduwrijke decor voor een familiedag met activiteiten voor jong en oud. De volwassenen namen onder andere deel aan activiteiten zoals een vespa-tocht, vlotbouwen en een workshop selfie maken.

Voor de kinderen was er een knutselhoek ingericht met glittertattoos, nagels lakken en feather extensions. Een scientist gaf uitleg in de wondere wereld van de chemie en deed samen met de kinderen allemaal spannende en leuke proefjes. Een springkussen, een heuse kinderbioscoop en een candybar met snoepjes, suikerspinnen en versierde cupcakes maakte het feest voor de kinderen compleet.

Het terrein werd geheel in stijl aangekleed met tenten, podium, lounge meubilair, houten marktkraampjes en diverse sfeervolle accessoires.

Daarnaast verzorgde Events Company de catering overdag. Vanuit een authentieke Volkswagen bus werden diverse verse broodjes geserveerd. De gasten namen plaats aan lange houten tafels met banken. Grote wijnkoelers hielden de wijn koud en uiteraard konden de gasten bij onze sfeervolle bar terecht voor een koud biertje of een glas frisdrank.

Er werd gedanst op de sfeervolle dansmuziek van onze DJ. Het mooie weer overdag en een prachtige licht- en geluidshow in de avond maakte het feestje compleet.