Bierproeverij met rondleiding door Gent

Ontdek de meest bijzondere en historische plekjes van Gent gevolgd door een gezellige bierproeverij. Onze gids neemt u in dit bedrijfsuitje mee voor een interessante rondleiding door de historische stadskern van Gent.

Vraag offerte aan

Bezoek onderweg drie bierkroegen

In korte tijd ziet u de belangrijkste bezienswaardigheden van deze bijzondere stad en wordt u getrakteerd op de leukste en verbazingwekkende anekdotes. Aan het einde van de wandeling neemt u deel aan een bierproeverij in een authentieke locatie. Een echte bierkenner vertelt u alles over de bekende Gentse bieren. U proeft verschillende speciaal bieren om de verscheidenheid aan smaken te kunnen vergelijken.

België is een waar bierland! Al vanaf de middeleeuwen heerst er een rijke locale biercultuur, waar de meeste Belgen erg trots op zijn. Door de eeuwen heen zijn er een schat aan biersoorten ontwikkeld, waar er nu nog steeds duizend soorten van worden geproduceerd! Gedurende uw culinair verblijf wordt u voor de bierproeverij verwacht in een authentiek Gentse bierbrouwerij of authentiek stadscafé, waar u alles vertelt wordt over de bekendste Belgische bieren. U proeft tijdens uw teambuilding in Gent verschillende biersoorten om de verscheidenheid aan smaken te kunnen vergelijken.

Inclusief:

  • Rondleiding door een enthousiaste gids;
  • Bierproeverij door echte bierkenner;

Uit te breiden met:

  • Diner in een van de gezellige restaurants van Gent;
  • Een combinatieprogramma of workshop in Gent;

Direct regelen

Direct regelen
reCAPTCHA
event regelen