Company Olympics

Ga de strijd aan met collega’s en ga voor de overwinning in de Company Olympics! Na de warming up gaan de teams van start: hersens draaien op volle toeren, spieren worden getraind en creativiteit barst los tijdens deze uiteenlopende spellen.

Vraag offerte aan

Samen gaan we voor goud!

Alle activiteiten voor uw teambuilding zijn verenigd in de Company Olympics. Dit sportevent laat bluffers schitteren of juist verbleken! Wordt het vertrouwen in uw team beloond? Alvorens u begint, worden de spieren losgeschud tijdens de warming-up. Daarna gaan de teams van start: hersens draaien op volle toeren, spieren worden getraind en creativiteit barst los tijdens spelen als bounce ball, soft archery, katapult bouwen, bamboo-building en het mijnenveld.

Tijdens de break wordt de beste tactiek nog eens besproken en uw laatste kans de felbegeerde prijs te winnen. Het programma eindigt met een bloedstollende estafette run of een ouderwetse competitie touwtrekken. Het team dat de meeste punten heeft gewonnen wordt na dit spannende groepsarrangement op het podium gehuldigd en getiteld tot de winnaar van Company Olympics.

Inclusief:

  • Enthousiaste en professionele begeleiding;
  • Sportieve activiteiten naar wens;
  • Alle benodigde materialen;

Uit te breiden met:

  • Diverse sportieve en actieve activiteiten (op maat in te vullen);
  • Lunch, borrel of diner;

Direct regelen

Direct regelen
reCAPTCHA
event regelen