Het Schietfestijn

Laat je meenemen in de eeuwenoude traditie van de schietsport en toon je schietkunsten. Een ware sensatie op zich! Tijdens het programma komen verschillende schietelementen aan bod, van het traditionele handboog- en kruisboogschieten tot het modernere en spectaculaire kleiduifschieten en Archery Tag.

Vraag offerte aan

Laat je meenemen in de eeuwenoude traditie van de schietsport

Onze instructeurs geven allereerst uitleg over de basisbeginselen van de verschillende schietsporten, waarna de oefenrondes plaatsvinden. Hierna is het tijd om de punten te verdelen en gaat de wedstrijd van start. Welk team lukt het om de roos te raken?

Onderdelen van het schietfestijn zijn bijvoorbeeld:

Handboog- en kruisboogschieten: Waan je terug in de tijd van Willem Tell en Robin Hood. Niet geschoten is tenslotte altijd mis! Een combinatie van hand- & kruisboogschieten kan zowel als zelfstandig onderdeel als in combinatie met andere activiteiten. Je schiet met professionele bogen op verschillende targets. Onze enthousiaste begeleiding zorgt voor uitleg en veiligheid tijdens de activiteit. Hoe ver span jij de boog?!

Kleiduifschieten: Laser kleiduif schieten is sensationeel, veilig en milieubewust, ook voor de minder grote ‘durfals’, Met originele Winchester geweren kunt u uw schietkunsten tonen. In een spannende competitie met 4 verschillende spelvormen, gaat u op jacht naar de weggeschoten kleiduif. wie raakt de kleiduif als eerste?

Archery Tag: Deze nieuwste vorm van handboogschieten heeft alles! Het is spectaculair, actief, uitdagend maar vooral leuk. Het spel wordt gespeeld met helmen, echte bogen en speciale pijlen met daarop een zachte foampunt zodat het volledig veilig is. Schuil achter de inflatables, ren snel naar de safezone, schiet op tegenstanders of ga je toch voor het scorebord? Welk team gaat er voor de winst?

Het programma is mogelijk op een locatie naar wens.

Inclusief:

  • Alle benodigde materialen;
  • Professionele en enthousiaste begeleiders;
  • Tenten en banken;

Uit te breiden met:

  • Ontvangst, lunch of diner op een bijzonder (kasteel)locatie;
  • Goed te combineren met andere activiteiten en workshops op locatie;

Direct regelen

Direct regelen
reCAPTCHA
event regelen