Lachworkshop – Lachyoga

Lachen zorgt ervoor dat de werknemers zich beter in hun vel voelen waardoor de contacten met collega’s en klanten gemotiveerder en vriendelijker verlopen. Als maandelijkse of wekelijkse stressbeheerser of als ondersteuning bedrijfscultuur. Bij de start of afsluiten van teambuilding, studiedag, workshops of meetings.

Vraag offerte aan

Lachen zonder reden

Lachen zonder een reden. Hersenen herkennen het verschil niet tussen een neplach en een echte lach. Zodra je mondhoeken opkrullen, maken je hersenen stoffen aan die je een gelukkiger gevoel geven, waardoor je vaak echt gaat lachen. Met elkaar lachen brengt verbondenheid, vergroot relativeringsvermogen en brengt vooral heel veel vrolijkheid en luchtigheid. Tijdens het lachen denk je niet maar dóe je!

Lachen is universeel. Iedereen spreekt dezelfde taal met lachen. Het is een gezonde uitlaatklep voor spanning, verdriet en zorgen. Het lucht op en werkt aanstekelijk. Daarbij ontspant het je spieren en zorgt het voor een grotere bloedtoevoer. En zo zijn er nog veel meer voordelen van lachen. Je hebt lol om niets, of toch wél om iets, want wat zijn we eigenlijk met zijn allen aan het doen als je lacht?

Inclusief:

  • Workshop van circa 1 à 1,5 uur;
  • Professionele instructeur;

Uit te breiden met:

  • Lunch of diner op locatie;
  • In combinatie met een andere workshop of activiteit;
  • In combinatie meet een meeting op een inspirerende locatie;

 

Direct regelen

Direct regelen
reCAPTCHA
event regelen