Levend Stratego

Bepaal een eigen teamstrategie en probeer als snelste de vlag van de tegenpartij te veroveren. Maar vergeet niet om de eigen vlag te beschermen. Een leuke en energieke break waarbij samenwerking centraal staat.

Vraag offerte aan

Verover de vlag van je tegenstander

Levend Stratego is gebaseerd op het jaren oude bordspel. Maar nu is de beurt  aan u om de strategie  te bepalen van dit spel. Het Levend Stratego bestaat uit twee teams (een blauw en  een rood team) waar iedere groep zijn eigen vlag krijgt. Het is de bedoeling om deze vlag van de andere partij te vinden en veroveren. Ook is het van belang dat je jouw eigen vlag moet beschermen. Hier komt een belangrijke strategie bij kijken.

In dit zeer intensive maar vooral leuke spel leer je je collega’s van een andere kant kennen. Niemand is te vertrouwen en uiteindelijk gaat het om de Victory van jouw eigen team.

De verschillende varianten op het spel kunnen binnen ongeveer 2,5 uur gespeeld worden. Maar ook is het mogelijk om langer of korter het spel te spelen. Dit alles is zeer geschikt voor teambuilding en op een leuke maar actieve manier te leren samenwerken

Inclusief:

  • Professionele instructeurs;
  • Alle benodigde materialen;
  • Alle benodigde vergunningen en veiligheidsvoorschriften;

Uit te breiden of te combineren met:

  • Een lunch of diner op een bijzondere locatie;
  • Een combinatieprogramma of workshop;

Direct regelen

Direct regelen
reCAPTCHA
event regelen