Moorddiner

Hilarisch bedrijfsuitje waar niets is wat het lijkt! Uw gezelschap belandt tijdens een moorddiner in een verhaal van intriges, hilarische taferelen, bijzondere karakters (acteurs) en heel veel humor. Laat u meeslepen in het verhaal, ondervraag de verdachten en probeer de moord op te lossen.

Een moorddiner is de perfecte combinatie van een heerlijk menu en een interactief moordspel. Samen met uw collega’s gaat u in teams proberen de moordzaak op te lossen. Overleggen met het team kan, in scenario’s denken is een must, maar houdt de mogelijke oplossingen en hints binnen het team. Niemand is tenslotte te vertrouwen!

Vraag offerte aan

Een misdrijf in het restaurant

Bij binnenkomst wordt u gastvrij ontvangen en welkom geheten met een drankje. Amper aan tafel, blijkt dat er een misdrijf heeft plaatsgevonden in het restaurant. Vanaf dat moment is alles en iedereen verdacht. Terwijl u geniet van het diner, ontrafelt de zaak langzaam. Onze acteurs voorzien u van subtiele details, ontluikende getuigenissen en (on)echte motieven, waardoor u als team steeds dichterbij de waarheid en de toedracht van de moord komt. Verzamel zoveel mogelijk bewijs en kom aan het einde van het diner met het vonnis!

Aan het einde van het diner komt de waarheid naar boven. Wie, hoe en waarom werd het slachtoffer omgebracht? De antwoorden worden tegen het licht gehouden en de winnende teams ontvangen een toepasselijk cadeau.

Inclusief:

  • Avondvullend entertainmentprogramma incl. acteurs in diverse thema’s;
  • Diner(buffet) op een sfeervolle locatie, exclusief voor uw gezelschap;
  • Alle benodigde spelmaterialen en feestaccessoires;

Uit te breiden met:

  • Een leuke ontvangst act, passend in het thema;
  • Een muzikale feestavond na afloop van het moordspel;

Direct regelen

Direct regelen
reCAPTCHA
event regelen