Proeven van Gent

Niet te missen voor lekkerbekken! Ontdek gedurende uw uitstap in Gent met deze snoep tour de culinaire hoogstandjes van deze historische stad. Onze gids brengt u tijdens uw teambuilding activiteit op een leuke manier iets bij over het snoepkarakter van Gent en haar inwoners.

Vraag offerte aan

De culinaire hoogstandjes van de historische stad

De gids neemt u tijdens deze uitstap mee door het oude centrum van Gent en laat u letterlijk proeven van de stad. Op verschillende locaties geniet u van een typisch Gentse delicatesse. Proef bijvoorbeeld de Gentse neuzen, mastellen (ronde broodjes met gat in het midden) en kroakemandels (in olie gebakken zoute erwten).

Aan de hand van smakelijke verhalen en pittige anekdotes duikt u in de geschiedenis van onze culinaire gewoontes en tafelmanieren en ontdekt u het rijke Gentse culinaire aanbod. Deze wandeling brengt ons onder meer langs het Groot Vleeshuis, Centrum voor Promotie van Oost-Vlaamse Streekproducten, waar u de keuze krijgt tussen een Gents bier of een Bobke (jenever), met proevertjes van Gandaham en peperkoek. Ook volgt er een stop in Sophie’s Sweets & Chocolates, waar u koekjes en snoepjes in de beste Gentse traditie zult proeven.

Inclusief:

  • 3 uur durende wandeling;
  • Professionele en enthousiaste stadsgids(en);
  • 3 typische Gentse lekkernijen onderweg (stops in overleg)

Uit te breiden met:

  • Lunch of diner in een van de gezellige restaurants van Gent;

Direct regelen

Direct regelen
reCAPTCHA
event regelen