Ter land, ter zee en in de lucht

Beleef de ultieme kick tijdens dit spectaculaire teambuilding programma. Zoef met een ribboot over de Schelde en bekijk Antwerpen vanuit de lucht tijdens een bijzondere helikoptervlucht. Met dit programma krijgt u een adrenaline ervaring om nooit meer te vergeten, zoals dat enkel kan in de Europese Sporthoofdstad Antwerpen!

Vraag offerte aan

Beleef de ultieme kick

U vertrekt per fiets onder begeleiding van onze professionele gidsen voor een mooie tour door Antwerpen en haar prachtige omgeving. Tijdens de fietstocht wordt er een stop gemaakt bij de aanlegsteiger aan de Schelde. Hier stapt u aan boord van een zogenaamde ribboot. Dit is de kans om een keer spectaculair over de Schelde te racen. Tijdens de Rib-Experience beleeft u de ultieme snelheidskick in een 15 à 30 minuten durende Rib-Experience. U vaart langs de haven en het historische centrum van Antwerpen en raast langs binnenvaartschepen en springt over boeggolven.

De volgende stop is bij de helihaven in de omgeving van Antwerpen. Vanaf hier maakt u helikopter vlucht boven Antwerpen. Dit is de kans om Antwerpen ook eens vanuit de lucht te verkennen.

Geniet tijdens dit programma van de schoonheid van Antwerpen in combinatie met de spectaculaire elementen. Het ultieme personeelsuitje waar nog lang over nagepraat wordt.

Inclusief:

  • Enthousiaste en professionele stadsgidsen;
  • Huur en transport fietsen;
  • Professionele instructeurs;
  • Alle benodigde materialen en veiligheidsvesten;

Uit te breiden met:

  • Een borrel, lunch of diner op een gezellige locatie;
  • Een combinatieprogramma;

Direct regelen

Direct regelen
reCAPTCHA
event regelen