Workshop Valkenieren

Een origineel idee voor uw bedrijfsuitjes of relatiedagen! Leer de beroemde valkeniersknoop en ervaar de intense emotie van het valkenierschap zijn door zelf de roofvogels en uilen te laten vliegen.

Vraag offerte aan

De roofvogels van dichtbij, een unieke ervaring!

De valkerij wordt van oudsher beoefend met valken, haviken en uilen. In deze traditie tonen we de deelnemers de verschillende roofvogels in de vrije lucht. Onze roofvogeldemonstraties en workshops worden gegeven op een professionele en educatieve manier. De vogels laten hun specifieke eigenschappen zien, wat zorgt voor indrukwekkende vluchten van kleine tot grote vogels. De vogels worden hierbij gedreven door hun instinct en vertonen enkel natuurlijk gedrag. De deelnemers staan midden in de belevenis en dichter als dit kan men niet komen bij deze prachtige dieren.

Tijdens de workshop lopen de deelnemers zelf met een vogel op de arm en laten ze de vogels zelf vliegen. Ze leren de loer draaien, een kunstprooi aan een lijn waarop de valken worden getraind. De valk duikt met fenomenale snelheid naar beneden om de kunstprooi te pakken en net voor zijn snavel trekt de valkenier de loer weg. Ook krijgt uw gezelschap een uitgebreide uitleg van deze vogels en het Valkenieren zelf. De deelnemers kunnen de roofvogel ervaren en van dichtbij zien, voelen, ruiken en waarnemen…Een unieke ervaring!

Deze unieke workshop kan in overleg op een geschikte locatie naar keuze plaats vinden.

Inclusief:

  • Workshop van 1,5 à 2 uur;
  • Enthousiaste en professionele begeleiding;
  • Alle benodigde materialen.

Uit te breiden met:

  • Lunch of diner op locatie
  • In combinatie met een andere workshop of activiteit

Weten wat de mogelijkheden zijn, vrijblijvend vragen stellen?

Vraag offerte aanNeem contact opDoorsturen