Ruienwandeling met diner

Ontdek Antwerpen ondergronds tijdens uw personeelsuitje in deze bruisende stad. Het ondergrondse gangenstelsel geeft nog steeds blijk van haar boeiende en rijke geschiedenis. Een bezoek aan De Ruien, met haar oude gewelven, kanaaltjes, bruggen, riolen en sluizen, spiegelt de historische stadskern boven uw hoofd, met tal van interessante weetjes en geheimzinnige anekdotes uit een ver en recent verleden.

Vraag offerte aan

Ontdek de geschiedenis onder Antwerpen

Onder het stratenoppervlak van Antwerpen ligt een eeuwenoude geschiedenis verborgen. Antwerpen kende in de Middeleeuwen een groot netwerk van open rioolkanalen, dat bijna duizend jaar lang intensief gebruikt werd voor de aan- en afvoer van water. Zelfs nu vormen de Ruien nog steeds een belangrijke verbinding tussen de verschillende delen van de stad. U ontdekt deze ondergrondse wereld, tijdens deze speciale teambuilding activiteit in Antwerpen, met rubberen laarzen en een beschermingspak. Niet gevreesd, er stroomt geen rioolwater meer door de Ruien.

Een professionele gids brengt u tot in de donkerste hoeken van het ondergrondse waterstelsel. Na een boottochtje wandelt u in het halfduister verder langs overdekte vlieten, vesten en sluizen. De Middeleeuwse gewelven onthullen stap voor stap hun geheimen, een indrukwekkende reis terug in de tijd.

U sluit uw programma in Antwerpen af met een heerlijk diner in één van de sfeervolle restaurants of eetcafés in de Antwerpse binnenstad.

Inclusief:

  • Vakkundige gids(en) tijdens de Ruienwandeling;
  • Diner op een gezellige locatie;

Uit te breiden met:

  • Een middagprogramma naar wens;

Direct regelen

Direct regelen
reCAPTCHA
event regelen